Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LEVE SIONISMEN! LEVE STATEN ISRAEL!


HÖGSTA DOMSTOLEN FINNS I HIMLEN

Den Högsta Domstolen

finns i himlen

Där är det Gud som är Domaren

Där faller domen

över nazismen

Där frias ej judehataren

 

Det finns ej fristad

för terrorister

hos Fadern som älskar Israel

För alla äckliga

nynazister

blir slutförvaringen

alltid "HELL"!

 

LARZ GUSTAFSSON 12/11 2023

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 112 gånger
Publicerad 2023-11-12 13:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Verkligen sant!
Tusen tack!
2023-11-12

  Vindsvala VIP
Ja, så sant!
Vi borde ha Auschwitz och Treblinka i minnet och inte uppmana till något liknande igen.
2023-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP