Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotocollage av egna foton


Jag vill hålla dina händer

 

Vinden slår vattnet
mot betong
orden söker sig
mot djupet

Pontonerna bäraktiga
en källare fylls
av människor
knappt två handfulla

Rösten läser
orden du skrivit
berättelsen
om två människor
som format oss

Striden fortgår
ständigt
bildningen hotas
orden tystas
men inte kampen

Solen
lägger en brygga
på vattnet
jag vill hålla dina händer
när solen
drar sig bort

Overkligheten vilar
över oss

 

©Eva Hedlund fd Langrath september 2023

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-11-13 20:15



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Blir berörd av din text, blir lite blank i ögonen när jag läser det sista stycket.
2023-11-15

  Koloristen
"Overkligheten vilar
över oss"

-Bravo!
2023-11-14

  DominiQueen
Åh bland det vackraste jag läst inom poesi:

"Solen
lägger en brygga
på vattnet
jag vill hålla dina händer
när solen
drar sig bort"

ryser....

T a c k
2023-11-14

  Sparvögat VIP
Vemodigt vackert talar orden ~
likt dina underbara foton…
2023-11-14

  Anya VIP
Mycket fin. Vackert som alltid. Titeln så talande. Att hålla någons händer är stort.
2023-11-14

  Bibbi VIP
Gillar.
2023-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP