Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


OM ATT BROTTAS

Det talas om att brottas

Jag vet vad man menar

Det handlar ej om idrottslig kamp

Det handlar om en skräck

Om känslor som skenar

men sedan låses fast uti kramp

 

En Jakob blev en Israel

Brottades i natten

och segraren i matchen var Gud

Det talas om att törsta

om livets helga vatten

om livets bröd och lovsångers ljud

 

Det talas om att brottas

Att resa sig ur kedjor

som sprängts av kärlek

kärlek som förstår

Ur svaghet växer styrka

men Hans, inte min egen

Han som förmår vad mänskor ej förmår!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 16/11 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 374 gånger
Publicerad 2023-11-16 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP