Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En önskan och bön

Min högsta önskan inför julen 

Är att fred åter skall få råda 

Så jorden blir en vackrare plats 

Men jag vet att mörka krafter

Har tagit över allt för många själar 

Men min önskan den står kvar

 

Jag sänder mina tankar

Till alla dem som fruktar för sitt liv

Jag ber mins böner om fred var dag

Så att alla de som flytt 

I trygghet kan vända hem igen

Jag ber för att splittrade familjer 

Åter skall få krama om varandra

 

Detta är min högsta önskan inför julen 

Det är vad jag ber för varje dag och kväll

För ingen borde slitas från sin trygghet 

Ingen borde tvingas iväg från sitt hem

Av makgalenhetens dumma ledare

 

Så snälla hör min bön och önskan 

Hjälp mig sprida lite kärlek

I den värld som nu är mörk

Låt våra ord nå fram till alla

Så att ljuset och gemenskapen 

Blir det som står och råder

Här på vår enda planet vår jord




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-17 06:14



Bookmark and Share


  Susen VIP
Tänkvärda ord som når in i hjärtat.
2023-11-18

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om medmänsklighet, varav hjärtat är fullt, skriver pennan.
2023-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP