Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Veva ner



Varmt i bilen

Vevar ner vindrutan

Sträcker ut..

Vinklar in sval luft

Så tårarna rinner

För att, jag har lust...


Flugan på framsätet stirrar ut mig

-Ja, det va dumt...

Vevar upp


På min kind, en klunk...




Fri vers (Fri form) av moboken^ VIP
Läst 15 gånger
Publicerad 2023-11-18 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

moboken^
moboken^ VIP