Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Narnialandskap

Narniavintern har kopplat sitt grepp

Hela staden går i gråvita nyanser

Medan träden har klätt sina grenar

Och lyktstolparnas skaft har frostrosor

Vi andas rökmoln i kylan

Och allt är en oktav tystare

Ty Narniavintern är så talande

Att den dränker allt annat 

Med sin blotta närvaro i staden 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-20 06:08



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlade ögonblicksbilder i vintertider.
Kung Bore har staden i sin famn.
2023-11-20

  Gunwale VIP
En ljuvlig beskrivning!
2023-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP