Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbart är kort

Trist varar länge
Underbart är kort
Sa Povel Ramel


Vintern är för mig
En Satans årstid

Livet kunde
Växla tempo
Med sommar i
Evighet

Och åsynen av
Flickor i minikjol
Hela tiden
I vardagsrummet

Kommer det
Så kommer det




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-19 12:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sakta vemod som klär vintern i denna.
2023-11-21
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP