Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöflingan dansar

Snöflingan dansar i vinden

Tar sig friheter i sin framfart

Så naiv och omedveteten den är

Den vita lilla ystra snöflingan 

Följer med vinden hit och dit 

Mitt bland en miljon andra flingor 

Vars öde ingen ännu känner till 

Men snötäcket har lagt sig över staden

Och den lilla snöflingan 

Den som nu dansar fritt med vinden

Den försvinner snart bland andra flingor 

Blir en del av det vita täcket 

Som blir tjockare för var flinga

Som lägger sig ner för att vila

Efter sin ystra dans där i den kalla vinden 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-29 06:14



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En snöflingas svindlande färd.
2023-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP