Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


och jag är din...


Doften av Dig kittlar mina sinnen

 

Hud mot hud

siden, sammetslent och mjukt

fingertoppar dansar

över böljande kurvor

och dolda gömmor

intimt, djupt nära

själarnas omfamning

då kroppar möts

 

 

Kyssande läppar älskar

kysser innanför och emellan

ljuvligt underbara under 

doftar Kvinna

smakar Man

tillsammans blir Vi

alltid och evigt

 

 

Vill inte sluta

kan inte 

måste bara

njuta, njuta, NJUTA

du kan

mer än någon

ge mig, 

NU

 

 

Älskar länge, älskar mycket

och än mer 

älskar igen och igen

ÄLSKAR 

 

 

Du är

du var

du kommer alltid 

att vara

 

MIN

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-11-28 21:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ljuvlig!
2023-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP