Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterstaden

Kylan har tagit sitt grepp om staden

Det tillsammans med all snö

Får den att göra själ för sitt namn

För nog är det en vinterstad alltid

Allt är vitt och grått så långt ögat når

Förutom alla ljusen nu i juletid 

Så det är bara att inse att vintern 

Har kommit för att stanna här nu

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-04 06:50



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Härligt med värmande ljus i vinterkylan.
2023-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP