Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


egen bild


Till Er/ porträtt

 

 

I min hand

finns ställen där ingen man någonsin rört

ingen trevat emot

ingen kärligt berört,

Där finns ord som en inskrift

aldrig tecknat eller sagt

aldrig trevad över kropp

eller varsamt belagt.

 

men rörd är den över barnakropp

denna punkt 

som en gåta har den sig

men mammor vet vars i händer

den eviga kärleken gömmer sig.




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-09 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP