Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Psykos

Kämpar för min livsglöd
Fast lågor står i brand
Jag har slut på löd
Var finns en hjälpande hand
Jag Kan jag se min död
Och ett brutet band
Behöver hjälp och stöd
Som i detta land
Jag befinner mig i nöd
Men det känns bra ibland
Färgen som syns är röd
O klok som jag är i efterhand
Döljer mina sår med förband

Det blev katastrof
Kämpar för min livs långa låga
Helt obedövad utan narkos 
Kan jag våga fråga
Har jag en psykos?

Världen vänder
Röster som skriker
Vad man ska göra
Vad är de som händer
Mitt Hjärtat börjar blöda
Röster som sviker
Jag håller för örat
Mot elaka repliker
Det finns inget att göra
När självkänslan stjälper
Det finns inget att göra
Det finns inget som hjälper




Fri vers av Anonym__ VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-12-12 04:59



Bookmark and Share


  Live2Dream VIP
jag blir psykotiskt av neuroleptika
som de tvingar i mig
hör röster då ibland
men mest bara
som om 100 demoner
attackerar en...
försöker minska mer
hör inga röster när jag mår bra
vilket jag gör för det mesta
är inte aggressiv heller
men jag blir också
inspirerad ibland
av ångesten
skrev 3 texter jag fick
en lajk på av dig tror jag?
under ångesten...
har skrivit fina dikter då också
nej under ångesten är det
inget som hjälper
förutom att springa hem till sängen
och lyssnar på fin musik <3
det lindrar en liten del...
2024-02-12

  Foohexa
underlig kommentar utav (inte medlem längre)
2024-02-12

  christian hüls VIP
Välfångade tankegångar! Ett försök att förmedla, kanske både till den som tar sig tid att lyssna samt försöker förstå och möjligtvis till sig själv som bearbetning? Fint skrivet!
2024-02-12

  Live2Dream VIP
du kan prova valeria rot extrakt. upppiggande. och grön te extrakt, bra för sömnen. finns på vanligt apotek.
2023-12-21

  Anonym__ VIP
Jag är långt in på bättrings vägen.
Jag är samlad. Har man haft en psykos betyder det inte att man har psykos hela tiden. Jag är varken teoretiker eller propagandaist.
2023-12-16

    ej medlem längre
du verkar ovanligt samlad för att beskriva en psykos. antingen är du teoretiker eller propagandaist.
2023-12-15

  Ingvar Loco Nordin VIP
Skrivandet är läkedom och insikt. Det är ett långvarigt arbete, men arbetet ger tillbaka. Skriv, var så ärlig som möjligt - och allt kommer att utvecklas. Du kommer att må bättre efterhand, kunna ligga och dra dig på morgonen och känna lättnad.
2023-12-15

  Öknens Ros VIP
Hoppas du mår bättre nu.
2023-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Anonym__
Anonym__ VIP