Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppningsflik


Om jag blandar hur jag vill leva med hur jag förväntas

Att leva
Så proffesionellt...

Med osanna trådar
Ingrävda l osäkerheten
Som vikta snören i trög gyttja

Urpillad öppningsflik

Hjälper du mig dra dem ur min kropp
Som en sjuksköterska amatörmässigt
Avlägsnar mina insydda stygn

Nervöst smärtsamt kittlande befriande




Fri vers (Fri form) av moboken^ VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-12 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

moboken^ VIP