Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon annan

Det känns som att jag skriver över våra minnen
Med någon annan
Som att hennes fingrar genom mitt hår är det största sveket man kan tänka sig
Hon sjunger för mig
Smeker min nakna rygg och kollar på mig
Precis sådär som jag brukade göra
Fast med dig
Varför gör du såhär? Varför kan du inte bara försvinna nu?
Nu när jag får det där jag bett om
Någon som ser hela mig
Någon som inte ber mig lägga lite av min kärlek åtsidan
Någon som jag
Och ändå sitter jag här och frågar Gud varför det inte kunde vara du?
Jag skäms så mycket att jag blir ledsen fastän jag borde vara glad
Mest för att jag vet att jag hade kastat bort det fina hon så gärna vill ge mig om du bara hade ringt




Skapa | Skriva av Galenskap
Läst 78 gånger
Publicerad 2023-12-12 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Galenskap