Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill, jag vågar 4

Det fanns ett lugn hos laestadianerna

som hon ej funnit förut

 

Där fanns en välsignelse

och en frid




Fri vers av Tea Alex
Läst 27 gånger
Publicerad 2023-12-14 14:21



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
PRAISE THE LORD
2023-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex