Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


egen bild.


Hell dig Sunna!

 

 

Hej ljus, du som återspeglar solen,

du som dansar över mörkermark.

Får jag låna en smula av ditt sken,

jag behöver bli glad, stor och stark!

 

Tag vad du behöver svarade hon,

ge vidare vad du förmår.

Jag vill se födelsen av ett hopp i ljus,

strö frimodigt omkring vartän du går.

 

Så kom det sig att juleljus tändes

att människor hyste visst hopp

och att jag fyllde hjärtat med glädje,

vareviga gång mörkret sa stopp.

 

 




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-15 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP