Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


egen bild


blOss

 

Någon tände en lykta på gården,

Ur istappar värmde den.

 

Jag tänker mig månen som

ett vinterbloss

Ur tiden alltid för oss.




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-26 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP