Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


egen bild


Nyår/porträtt

All glädje, allt hopp vill jag önska

inför detta nya år,

viljan att ändra och ge

att blomma så gott det går.

 

Små vänliga ord, en frusen dag,

låta ögon tindra och glimma.

En enkel bukett av all kärlek,

given en midsommar timma.

 

Jag vet, det är svårt nu, oron

som hamrar vart bröst.

Låt oss hoppas att förnuftet segrat

lagomt till nästa års höst.

 

Då vill jag tända ljuvliga brasor,

med vänner samman i rymd.

Tills dess ska jag sjunga försonande sånger,

Låta livet till i min hymn.




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-26 21:12



Bookmark and Share


  ULJO
Mycket fint
2023-12-28

  Monika A Mirsch VIP
Instämmer i alla tonarter!
2023-12-28

  KYREUS of Sweden
Underbart äkta och mänskligt!
2023-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP