Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


egen bild


Hopp/porträtt

 

Som ett täcke hade sig lugnet efter

hemkomsten.

Det var som om barnet vart

hemma dessa 8 månader men,

orosdrömmarna sade annat 

Hon bäddade hopp och  tro

i sängvaren,

vad annat kunde hon göra.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-30 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP