Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften lockar...

-När grannen grillar faller jag i trans
luktar så gott, inget annat har nå´n chans!
När grannen sen klipper gräs
då måste det väl bli en jättefräs
på veganer, var de än är då, nå´nstans...






Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-03 13:16



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ha ha! Vad kul :)
2024-01-19

  lodjuret/seglare VIP
Kom att tänka på svett, någon som förlorar allt vett, vid blotta som tanken på Västerås, där stiger visst människans sås, äventyr kommer som ur luften tomma, dit just människor friskt komma...
2024-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt