Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Funderingar under en promenad


Samtal

Idag på min promenad i snön
var det så öronbedövande
att det inte gick att undgå
precis som om den hade
något att säga

Så många skillnader i
styrka
riktning
tempo
toner
beroende på vilka
löv grenar buskar
som sattes i spel
eller
om den fick fritt spelrum
över ett fält och for vilt fram

En annan dag ska jag ut
fortsätta lyssna
på det som inte sägs
av någon eller något
annat




Fri vers av Maria Helena VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-03 20:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Snön är enligt min mening bedrövande.
Vidrig.
2024-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria Helena VIP