Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


egen bild


vÄta

 

 

 

Som ord,

betydelsen rann ut ur ögon

som frö till grodd.

Sedan kom sommaren,

solen sken, såjord luckrades.

Klara skyar

formade de grå.

Det är så man lär sig,

meningar att lita på.




Bunden vers (Annat versmått) av Yrre VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-07 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP