Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens sanning!

Klaga på vintern en stor miss
absolut bättre än svenska Triss!
Här det ofta sker
man bara fler och fler
bilar skrapar fram, under glatt fniss!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-01-11 14:05



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Fyndigt där!
2024-01-19

  lodjuret/seglare VIP
Men vägarna i Dalsland behöver du ej sanda, de är grusigt enahanda, där syns asfalt ej i naturen, där samsas o tassar på mest djuren, ej bilister är där till vanda...
2024-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt