Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att fortsätta

Att skriva är som att träna
resultatet är inte det viktiga
att man gör det
är det som räknas
Färskvara är vad det är
om du inte skriver
tappar du lusten orden känslan
tränar du inte
försvinner balansen orken styrkan
och även något av en själv




Fri vers av Maria Helena VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2024-01-14 21:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
om man inte kan skriva?
2024-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria Helena VIP