Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eget citat (psychologist)

 

  psychologists

  put people in categories,

  when they are alone

  they don't know who they are




Skapa | Skriva av Page Goldenboy VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-23 13:08



Bookmark and Share


  Page Goldenboy VIP
hoppas du slipper den ångesten då
2024-01-25

  Live2Dream VIP
jag har nästan aldrig hört röster
och jag ser de som själar
(så de inspirerar mig)
hör mest när jag har ångest
och det får jag av neuroleptika
det var som om man ger
hjärtmedicin till en frisk människa
och sen får de ont i hjärtat
sen ger man en till
en till...
det är sjukt
jag är inte bipolär
jag är lugn eller glad
hela tiden
får ångest dock
och då blir jag deppig
och det kan ändras snabbt
men inte tillbaka
förrän det blir natt
varför jag älskar natten :) <3
2024-01-25

  Page Goldenboy VIP
psychiatrists
put you on
antipsychotic A
antipsychotic B
antipsychotic A
antipsychotic B
and the circus continues a while
and they get paid for it
by big pharmeceutical giants that own the world
does that satisfy?
2024-01-23

    Askanden
psychiatrists?
2024-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Page Goldenboy
Page Goldenboy VIP