Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ängel nära

Om en fjäril flyger genom dina drömmar

Är det en hälsning från någon du saknar

Ty det sägs att var gång man ser en fjäril

Då är en ängel väldigt nära

Och för mig är ett tecken i form av ett djur

En hälsning från någon jag saknar

Som nu på Änglagatan bor

Så var gång en fjäril kommer flygande

Eller en fågel verkar se på dig

Är det någon du känner 

Som kommit ner från Änglagatan

För att till dig än en gång få säga hej




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2024-02-02 06:42



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Långt borta, men ändå nära tänker jag när jag läser din text.
2024-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP