Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksberoende

Stirrar på skärmen, slutar stirra
Tänker: behöver inte någons notis
Men så börjar tankarna irra
Känns som hjärnan är i ren kris

Sen lyser det upp en text på min mobil
Tänker: hoppas inte det är du
För hatar detta beroende, denna stil
Vill inte att jag ska förstöra magin nu

Varje gång du stramar åt dina ord
Så tror jag att du hatar mig för allt jag är
Har väl ingen självkänsla eller mod
Men vill säga dig att jag vill ha dig här

Vad händer när jag yttrar dessa ord
En sak jag lärt mig är att det förblir
Så det varit i de unga åren med allt mod
Nu också när åldern kommer det blir




Bunden vers (Rim) av Arvid Karlsson VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-28 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvid Karlsson VIP