Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välj ditt öde

Jag kan glänsa som ett helgon,
ditt snedsteg eller två kan jag förlåta,
mina matlådor kan jag dig skänka,
få mindre sömn för att låta dig komma x2.
Jag kan förbanna som en häxa,
knivhugga din rygg medan du kramar om mig,
tömma dig på luft under tiden jag förföljer dig,
målar dig till Skriet när du är som naknast.
Du tar alltså en risk med mig.
Antingen vinner du min kärlek,
som när en kula hamnar rätt i hjulet,
och alla dess rikedomar får du av mig i överflöd.
Eller träffas du av mitt hat,
efter att kulan hamnar rätt i trumman,
då mitt skratt ekar i rummet med dig spritt på väggarna.
Var varsam med mig,
för att landa i harmoni,
där vi svävar bland molnen tillsammans.
Är du hård mot mig,
hemsöker jag dina sinnen,
som kommer tära din existens på denna jord.




Fri vers (Fri form) av MorganLeFay
Läst 61 gånger
Publicerad 2024-01-31 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MorganLeFay
MorganLeFay