Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grannstämmor


höga ljud från lägenheten ovan;
spontana dunsar & en släpande, hasande
tyngd över golvet – dvs. mitt tak

ett jävla oväsen ackompanjerat av
mufflade, men intesiva röster —
en mörk [mask.], en ljus [fem.]

jag sitter nu i soffan & försöker utröna
om idioterna* har ett våldsamt gräl
eller om de bara knullar



* jag har fog sen tidigare för detta tillmäle 


©MagisterZ 2024




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-02-07 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ