Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vinden stillnat

Tystnaden när vinden stillnat

Det kan inget annat liknas vid 

Ty alla vinanden och knak

Som låtit i grenar och husväggar 

De försvinner på ett ögonblick 

Ja tystnaden som uppstår 

När vinden har slutat att riva 

Den är verkligen talande

När den inträffar 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-05 06:41



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ja, då vilar vi i tystnaden.
2024-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP