Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädda sig, den som kan!

Du försökte rädda mig
Men rädda sig, den som kan
Du sa, det ordnar sig
Men bara om jag är din man
Du ville mig allt väl, du sade mig
Men sanningen är inte alltid sann
Rädda sig, den som kan




Bunden vers (Annat versmått) av Arvid Karlsson VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2024-02-06 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvid Karlsson VIP