Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månskensskugga

Månskensskugga

Tyst och stilla

Natten andas ut

En stjärna faller

Ljusets stråle

Mot isen bryts

Månskensskugga

Vaggar naturen till ro




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-08 06:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Samtidigt som månen drar vattnet hit och dit runt hela vår värld.
Vågorna rör sig som månen bestämmer.
2024-02-19

  Susen VIP
Finstämda ord. Månskensskugga ett vackert ord i sig.
2024-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP