Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text fredagstrams. Av karenina 2024. Jag har hört musik, varit på teater, sett filmer och främmande länder, läst böcker o serietidningar. Men alla ens egna upplevelser är lika droppen i havet.


Kommentar på en text (2748) bara rim






Ser ut att ha kunnat skördas för hand,
som sätta såväl lust som hjärta i brand,
tänk här även på solmogna tomater,
eller på den vilken spelar teater,
kanske en musiker i slitet band...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-02-26 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP