Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man lär sig med tiden...

Nya kärlekar försvinner så fort
jag gillar dem nog för mycket och för stort...
Vad jag bör göra nu...
Samma sak som med mina "bills" ju...
Det blir nog sen det allra bästa jag gjort!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-02-13 16:17



Bookmark and Share


  ULJO
Tummen upp för denna
2024-02-14

  lodjuret/seglare VIP
Det litet med kärleken är, i början förälskelsen nog bär, möjliga tvivel kanske allt sedan, tids nog kommer där redan, märkligt hur en i självet går isär...
2024-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt