Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans är vi starka

I en värld med krossade drömmar 

Där sorgen och förtvivlan är stor 

Kan vi inte bara ge upp för mörkret 

Utan sträcka ut våra händer och be

 

Be för dem som kämpar

Som inte längre har något hem

Be för att fred och värme 

Åter skall få råda på vår sargade jord 

 

För så länge vi kämpar för godheten 

Kan vi skapa ett gemenskapens band

Som med sin kraft och styrka

Når ut till var och en




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-16 06:50



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Visdomsord av en klok kvinna.
2024-02-16

  ULJO
Kan bara buga mig inför detta fina alster
2024-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP