Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


egen bild


skÄra

 

Jag vill vänta en solglänta
där skuggor lyfts i ljus
nära själens djupaste depå
Så långt inuti som
ljuset vågar gå.

spegla en vår som når
det kärliga ändå
att ur vintertiden värma
isig skuggad själ
och ljuset nå.

 




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-17 21:23



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Längtan
- som berör
2024-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP