Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finner vare sig någon ursäkt eller förklaring ... ... Det ena ordet ger det andra och bara blir till det flöde som för stunden utgör sin lilla del av det text-öde som här drabbar dig ...


I samma stund jag dig ser ...

... alla mina argument
och skyddsmurar
blir till i det närmaste
mest dåliga skämt
vilka sprids för vinden
i spridda skurar ...

Men under tiden
jag väntar på 
att tiden
tills du äntligen kommer
lite snabbare ska gå ...

... märker jag bestämt
hur såväl murar
som argument
växer till sig
för att skydda mig
mot de oväntade
mindre lyckade val
vilka stundom
skulle kunna drabba mig

under tiden
jag i min längtande ensamhet
väntar på dig ...

Du fattas mig!

... Nemlig ...

 

 

_________________________________

Publicerad här i september 2013
men idag har du funnits i mitt liv i flera år ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-02-19 19:53



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vacker längtansfull dikt.
2024-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP