Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frustrerande uppgivenhet

Frustrationen biter i bröstet

Lika så gör uppgivenheten

Över att någon som borde vara

Ett avslutat kapitel i ens liv

Hittar nya sätt att nästla sig in

Och förstöra med sin blotta närvaro

Kan inte låta bli att åter känna mig sviken

Samtidigt som jag är förundrad

Över vad personen vinner på sitt beteende

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-21 06:43



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Sådana personer vill man inte ha i sin närhet.
2024-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP