Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


egen bild


Moln

So she took that long deep
breath and so did the clouds.
Then again clouds knows
everything regarding breath,
they like, made them.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-21 20:45



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Very fine, indeed.
2024-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP