Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt Bambi

Snöslask och halka

Kontrasterna blir stora

När det går från minus till plus

Och sedan tillbaka lika snabbt

Halkiga gator och knöliga trottoarer

Där vi känner oss som Bambi på hal is

Ena dagen vinterväder ute

För att nästa kännas som om våren kommit

Hela naturen tycks lida

Av beslutsångest just nu




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-23 06:59



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Februari är en motsägelsefull månad, ingen favorit hos mig.
2024-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP