Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hård vindpust

Likt knuffade av en hård vindpust

Så som ett murket träd

Kan oro sänka oss ner

 

För oro och ovisshet 

Kan få oss att bli omskakade

Hur stabila vi än tror oss vara

 

Så jag vill sträcka ut en hand 

Till alla som för stunden kämpar 

Vill visa att du är aldrig ensam 

 

För alla har vi någon gång 

Varit den som orolig och rädd

Är i behov av en stödjande hand

När tillvaron skakas av ovisshet 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2024-02-26 06:14



Bookmark and Share


  ULJO
Ligger verkligen i tiden.
Så bra skrivet.
2024-02-27

  Marita Ohlquist VIP
Bra påminnelse om att vi bör hjälpa den som inte mår bra.
2024-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP