Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Jag längtar (mitt utlopp). Av amygdala 2024. En kommentar kan ju skrivas även på rim ibland, även på berättande vers stundom, eller bara just så här.


Kommentar på en text (2755) bara rim






Jo det kan en ju säga,
eller bara rå om sitt jag och det äga,
stundom lyser solen i kärleken om livet vill,
känslan verkar så som genuint 'till',
för och emot egna dagen står och väger...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-03-09 06:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP