Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas

för enkelhetens skull
så säger vi så
för det finns ingenting
någon kunde sagt
som skulle förändrat
någonting




Fri vers av (JB)
Läst 77 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-25 17:39



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Nej just precis! Så är det ju, ingenting vi kan göra något åt:-/
2024-02-28
  > Nästa text
< Föregående

(JB)
(JB)