Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter att ha skaffat barn... Du...

Då börjar det ju om igen
som det var innan för dig, min vän...
På fest du kom med....
Vid fars, mors, ja besked...
Nu gäller det, barnpassningen den...












Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-28 21:24



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Även tänkt så har en annan,
tänkt på vatten där i kannan,

krukan som går tills den felar,
stundom barn som sedan velar,

när den vuxen blir sitt ansvar,
då blir leken plötsligt allvar...
2024-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt