Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla dessa ord

När stillheten är nådd
växer själen
ord läggs till ord
Orden lyfter som musik
i livets katedral
ekar mellan väggarna
sipprar in i varje vrå
omöjlig att undkomma




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-03-01 22:45



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ordens makt är stor! Speciellt hos makthavare som kan vända och vrida på orden och ge dem nya betydelser.
2024-03-03

    Lena Söderkvist VIP
Det kan vara på både gott och ont, men mest gott tror jag. Välformulerat.
2024-03-03

  Blomma-Stjärna VIP
som ett kall till att bli författare?
i alla fall en fin och stor upplevelse av ordens förmåga!
2024-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP