Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkersånger

koltrastens varma melodi
väcker den slumrande gryningen
och låter dagen spinna liv
i sitt nät




Fri vers av (JB)
Läst 83 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2024-03-03 06:34



Bookmark and Share


  Magica VIP
Fin dikt som andas längtan och vår :)
2024-03-21

  Eva Langrath VIP
En dikt som andas hopp om vår.
2024-03-12

  Susen VIP
Fint skildrat
2024-03-12

  SpamPippiL VIP
Vackert.
2024-03-05
  > Nästa text
< Föregående

(JB)
(JB)