Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att jag inte får

Att jag inte får, det vet du,

att jag inte har, det vet du också..

det är därför du står och skrattar.




Övriga genrer av Tove_L
Läst 451 gånger
Publicerad 2006-08-21 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tove_L
Tove_L