Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

_

Vissa kan man inte kritisera
De är för ledsna för det
Orden leder neråt
Det blir först kallt, sedan varmt
Permafrost, magma

Minst av allt vill jag ställa till det
Jag kan vara så naiv
Jag glömmer bort det svåra
Kilimanjaro, Fuji
Runristningar

Han grinar snett med ansiktet
Det gåtfulla folket, vakna
Jag har lärt mig att inte ingripa
Inte låta mig föras med

Hjärtats väg är sann
Skrattar du är du nära sanningen
Hittar han kanske på det han säger?




Fri vers av Theodor Mührer VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2024-03-14 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theodor Mührer
Theodor Mührer VIP