Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bränder

vi talar ett språk utan ord
i tystnaden finner vår längtande hud
en mening vi inte kan förklara
hela tillvaron vibrerar i samförstånd
när vi närmar oss varandra
i glödande ljudlöshet




Fri vers av (JB)
Läst 45 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-16 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

(JB)
(JB)