Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soffblues

vi dansar på ruinernas kant
i en värld där allt tycks vara förgängligt
låt oss älska, förlora oss i vinets sötma
allt är bara dimridåer och rök
när vi kysser nattens alla stjärnor

i brustna drömmars förfall
dunkar våra hjärtan i takt
som ett tickande golvur
mot den avgrund ingen av oss
kan fly




Fri vers av (JB)
Läst 50 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-03-17 07:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

(JB)
(JB)